DAGBOK INKA TRAIL 1. - 17. NOVEMBER 2016

 

ONSDAG 16. NOVEMBER 

Så nærmer det seg slutten på denne fantastiske reisen. Nye spennende opplevelser i Amazonas. Fisket piraya i Tambopata floden, natt-tur i jungelen, bading i floden. Med forsterkning av vår guide Tito på laget vant Norge 3 - 1 over et lokal lag fra Amazonas i fotball. Dette skulle Høgmo sett. I dag blir det litt shopping i Lima før vi reiser. Hjem i kveld. I går kveld var vi sammen med Tito på fotball pub og så Peru tape 2 - 0 mot Brasil. Kjempestemning tross tap for Peru. Som vanlig skal jeg hilse fra alle de andre.

- Finn-Ole

90

Videresender bilde av blindpassasjer som var med i kofferten til Viktor fra Amazonas til Lima. Dette skapte litt action når kofferten ble åpnet på hotell rommet...

92

 

TYSDAG 15. NOVEMBER

Peru vs Norway, Jungle futbol. So much fun!

- Tito

IMG 20161114 141425

 

SUNDAG 13. NOVEMBER

Vi er nå kommet tilbake til Cusco etter 4 dager på Inka Trail. Alle er friske og glade. Været har vært flott med sol og varme hver eneste dag. Vi har vært heldige siden vi er i begynnelsen av regntiden. Guidene har vært flinke og vi har fått påfyll av enda flere opplevelser på denne fantastiske reisen. I dag reiser 7 av oss hjem til Norge, mens 13 av oss reiser videre til Amazonas jungelen for nye opplevelser.
Jeg skal hilse fra alle på Peru tur.

- Finn-Ole

78

79

IMG 20161112 142940

IMG 20161112 073446 

 

ONSDAG 9. NOVEMBER

Fekk eit par bilete på MMS frå Tito i dag akkurat i det dei starta å gå Inka Trail. Eventyret er i gang!  Som Finn-Ole skriv i går så vil det ta nokre dagar før dei får levert rapport og forhåpentlegvis bilete frå Inka Trail og Machu Picchu. Sannsynlegvis blir det søndag før me høyrer frå dei igjen.

- Jarle

IMG 20161109 101752

IMG 20161109 105130

 

TYSDAG 8. NOVEMBER

Her er vi på sightseeing i Cusco i dag. Vi er nå klar for å starte på 4 dagers tur på Inka Trail i morgen. Gleder oss. Blir nå 4 dager uten internett. Ny rapport fra oss i Peru kommer etter Inka Trail. Vi har det bra og venter i spenning på resultatet av valget i USA.

- Finn-Ole

23

Foto Over: Finn-Ole Haugland

Foto under: Tito

IMG 20161108 144538 

IMG 20161107 192035

 

SUNDAG 6. NOVEMBER

Opplevelsene står i kø på denne turen.Når vi kom til Puma ved Titicaca sjøen i går ble vi ønsket velkommen av karneval opptog ved ankomst hotellet. Flotte drakter, dans og musikk. Vi bestående i flere timer for å se på opptoget. Noen av kjøpte Peru luer.

I dag har vi reist til Uros folket som bor på bevegelige siv øyer i Titicaca sjøen. Vi hadde lunch på en av øyene. Nå venter vi på Tito som skal fortelle om morgendagens tur over Altiplano til Inkaenes hovedstad Cusco.

Vi er i 3830 meters høyde og det merkes på kroppen. Noen få av oss sliter litt, men i hovedsak er vi spreke og har det veldig bra.

Skal hilse fra hele gjengen.

Finn-Ole

1

Karneval i Puno

2

Vi har kjøpt Peru-luer!

3

Klar for rotur med sivbåt

IMG 20161106 094540 

Ready to go with the «local limosines» to the Lake

 

After Ballestas Island, we went to a restaurant for lunch, our waiter was a character, friendly and kind. Besides that, he has Nazca Lines tatoos all over his body even his head. The food took quiet long time to come this time, but I think everybody forgot it when our waiter came with a big smile, even he was able to memorise names of people from the group better than me. And the story ends with Harald Normann who is one of the persons who flu the Nazca lines, Harald ask to him for a selfi photo together :)

- Tito

IMG 20161104 120704

 

LØRDAG 5. NOVEMBER

Rapport frå dei siste daganes opplevelsar:

Vi har det kjempebra. Vi er blitt godt kjent med hverandre og stemningen i gruppen er veldig bra. Vi har opplevd utrulig mye på få dager. ( føler nesten vi har vært her i mange,mange dager på grunn av alle opplevelsene ). Lima sightseeing, flyturen over Nazcalinjene ( 6 deltakere ), buggie kjøring i ørkendynene var heftig opplevelse med med mye hyl og skrik. Dette var gøy. Jo mer vi skrek, jo mer dro sjåføren på.

Dagens tur til Ballestas øyene var over all forventning. Mange sjøløver, noen Humbold pingviner og sikkert millioner av sjøfugl. Kan forstå at dette kalles mini Galapogos.

Alt i alt vi har det kjempebra som først nevnt.

Tito er en superflink guide. All ære til han.

Rapport fra høyden følger om et par dager. Titicaca sjøen i morgen på 3830 moh.

Hilsen fra oss alle i Peru

- Finn-Ole

IMG 20161104 101925

 

FREDAG 4. NOVEMBER

Dei første par dagane av turen oppheld dei seg i Ica- og Nazcaområdet. Her skal dei utforske ørkenen - og om du trur ørken er kjedeleg så tar du heilt feil... Dei har blant anna vore på spennande beach-boogie safari med spesialbygde køyretøy ut i dei gigantiske sanddynene. Dei har testa sandboarding (dei som turte...) og nokre har også flydd over dei berømte Nazca-linjene. Og som ikkje det var nok skal dei i dag på båttur ut til Ballestas-øyane, også kalla Peru sitt svar på Galapagos-øyane. Ein variert og spennande start på turen altså. Og dette er berre begynnelsen...

Fekk eit par bilete frå turledar Tito i dag: 

IMG 20161103 174951

IMG 20161103 123337

 

ONSDAG 2. NOVEMBER

IMG 20161102 083940

This morning everybody smiling!!! Lima sightseeing tour with Paula.

- Tito

 

MACHU PICCHU, HERE WE COME!

Annlaug, Grete, Torhild, Haldis, Sissel, Gerd, Terje, Finn-Ole, Vigdis, Merete, Viktor, Åshild, Arne, Ann Kristin, Jan Arne, Aina, Ole Gunnar, Ellen, Jostein og Harald setter seg på tysdag på flyet over Atlanterhavet for å oppleve Peru og Sør-Amerika på sitt beste..

Augusto ("Tito") ledar gjengen langs Inka Trail til Machu Picchu, på eventyr i Amazonas-jungelen og ut på dei flytande øyene i Titicaca-sjøen. Men dei skal også oppleva mange andre fantastiske ting på denne turen, les det detaljerte dagsprogrammet og andre detaljar om turen her.

På denne sida kan du følga med kva som skjer på turen. Deltakarane sender meg oppdateringar og forhåpentlegvis bilete undervegs på turen.

Legg gjerne igjen ei helsing til deltakarane i gjesteboka.

 

Bilete frå tidlegare turar (Foto: Anna-Marie Haugen og Jarle Trå)

inkatrail 9 12 

inkatrail 06

inkatrail 08

inkatrail 03

inkatrail 14

inkatrail 16

inkatrail 17